ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Герсон доказва успеха си с живи свидетели, които той излекувал от рак

Здравословно хранене или лекарства? Ракът е дегенерирала клетка с грешен код. Човекът е единственото биологично същество изменило на естествения си начин на живот за разлика от другите живи същества и гледа Земята от високо.

Нашият интелект ни е отдалечил от природата и сега понасяме последствията си.

лечение на рак д-р Марк Герсон
д-р Марк Герсон извършва лечение на рак

Д-р Макс Герсон е изследвал силата на растенията и разбрал тяхната способност да влияят на здравето на човека. Години след него учените откриват все нови и нови полезни вещества в тях. Например капсацинът в лютите чушки, витамин F, витамин В17 в ядките на кайсиите, бадемите и други, куркуминът в куркумата, антиоксидантите в зеления чай, джинджифилът, големите дози витамин С, чесънът и други. Раковите клетки не могат да живеят в среда наситена с кислород. Хлорофилът и други важни съставки в растенията съдържат нужния за клетките кислород и затова успяват да повлияят положително срещу смъртоносния рак. Д-р Герсон е казвал много пъти, че ракът е токсичност и липса. Задръстване с токсични вещества от нездравословното хранене и други причини и липса на естествена храна. Чрез диетата си успял да излекува от туберкулоза 446 пациенти от общо 450 в по-ранните си години на изследване. Но преди да стигне до излекуването им е бил осмиван за това, тъй като в началото не потръгнало с диетата и болните се чувствали зле. Оказало се, че една медицинска сестра им давала бира и наденички. След като отстранил този проблем нещата потръгнали. Той излекувал от диабет и известния  д-р Алберт Швайцер, който казал за него, че е най-удивителният гений на медицината.

През лятото на 1946 г. д-р  Марк Герсон изнася доклад пред подкомисия в сената на САЩ. С него били дошли и живи свидетели, които той излекувал от рак за доказателство на ефикасността на неговата терапия. Новината бързо се разнесла из страната чрез вестниците и радиото. Говорителят по радиото Греъм Суинг, който съобщил новината бил уволнен 2 седмици след това под натиска на фармацевтичните гиганти и институтите за изследване на рака.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *