Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За и против цветната диета

Казват, че цветната диета е за смелчаци, но съществуват варианти, които я правят достъпна за всеки

 

cvetna dieta

Вариант 1

Първата разновидност на цветната диета е да откриете от какво най-много имате нужда – подсилване на сърцето, антиалергичен ефект, противовъзпалителен, подмладяващ или прочистващ, и да изберете цвета храна, която най-много ще ви помогне да постигнете желаните резултати

Целта е поне няколко дни до седмица да се храните само с храни от този цвят.

Плюсове: Със сигурност с такъв тип хранене ще прочистите организма си и ще се освободите от излишни килограми.

Минуси: Този вариант на диетата е най-ограничаващ и освен че е труден за спазване, крие риск да изтощите организма си.

Вариант 2

Втората разновидност на диетата е всеки ден да приемате само продукти от един конкретен цвят, на следващия от други и така, докато минете всичките цветове.

Плюсове: Хубавото е, че в различните дни ще си набавяте различни витамини и минерали и няма да лишите организма от това, което му е необходимо.

Минуси: Този вариант на диетата е труден за спазване от тази гледна точка, че трябва всеки ден да мислите какво може и какво не може да ядете и да внимавате какви комбинации правите.

Вариант 3

Може би най-здравословният вариант на диетата е този, който ни съветва всеки ден да ядем задължително поне по един продукт от всички различни цветове.

Плюсове: Това е балансиран вариант, който ни позволява да избираме между много продукти, набавя ни коктейл от витамини и минерали и е идеалният начин за зареждане през студените месеци.

Минуси: Това е не толкова диета за бързо отслабване, колкото хранителен режим за зареждане с енергия, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *