Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отвари за отслабване (народни рецепти)

Всеки народ си има проверени от поколения рецепти за хранене и приготвяне на отвари, с чиято помощ може да се постигне “приспиване” или контрол върху апетита. Отслабването по народни рецепти може да изглежда вълшебно, но то е основано на природни закони и познаване на човешката физиология.

chayАко сте решили да отслабвате с народни средства, не забравяйте, че правилното хранене е задължително, както и спазването на дневен режим и гарантирана физическа активност. Задължително е също да се консултирате с лекар, който добре познава общото ви здравословно състояние и е наясно с билколечението!

Ето какви рецепти препоръчват експертите на www.100trav.com:

* Вземете 10 грама жълт кантарион и 10 грама бял равнец и ги наситнете. Две супени лъжици от смесените билки се заливат с половин литър вряла вода и се похлупват за половин час. Настойката се прецежда и се изпива в рамките на деня, разделена на четири равни части.

* Смесваме 60 грама зърнастец, 20 грама листа от мента, 20 грама резене, 20 грама корени от глухарче, 20 грама семена от магданоз. Всичко се накълцва и обърква добре. Две супени лъжици от сместа се заливат с половин литър вряла вода и се оставят за 30 минути. От настойката изпиваме по няколко големи глътки сутрин на гладно.

* Домашно сладко за отслабване. 3 килограма изчистена и нарязана на парчета тиква се смесва с два накълцани портокала и един лимон. Добавяме шепа захар и варим до сгъстяване. Казват, че това сладко усилва отделянето на токсини и излишни течности, и потиска апетита.

* Смесваме равни части зърнастец, бял равнец, листа от малина и от къпина, шипки, коприва и жълт кантарион. Надробената и добре разбъркана смес е основа за билков чай. Една супена лъжица от нея се залива с чаша вряла вода и след десетина минути се изпива.

* Супена лъжица листа от градински чай се запарват с чаша вода. Запарката се изпива на два пъти в рамките на деня, преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *