Историята на една онкоболна жена: Вики победи рака със специална диета!

Една силна жена, болна от рак, доказа на света, че коварното заболяване е лечимо и че не е нужно да си тровиш организма със силни лекарства, за да се излекуваш. Мис Вики Сиуърт е на специална диета, но освен това е силна и много упорита! Завинаги тя е изключила от менюто си млечните и месните продукти. В големи количества яде замразени плодове, зеленчуци и подправки, като залага най-вече на чесъна, джинджифила и куркумата.

viki siuyrtКаква е историята на Мис Вики?

Тя разбира, че е болна от рак на гърдата, но отказва категорично да пие силни лекарства след операцията. Избира възстановяването й да зависи само и единствено от нея и от диетата, която сама си измисля.

Когато откриват, че е болна, Вики е на 44 години. Живее в Плимънт, Великобритания. По препоръка на лекарите тя се оперира, но се притеснява, че ще я мъчат страничните ефекти от предписаното й лекарство. Тогава решава да стартира специален хранителен и двигателен режим. Консумира предимно леки храни и прави физически упражнения. Дори уважавани академици правят анализ на нейния режим на хранене, който би могъл да помогне на много жени в това положение.

„Направих собствено проучване кои храни имат положително въздействие върху организма. Стигнах до доста интересни изводи. Отказах да пия препарата Тамоксифен по време на ремисията. Реших моето лекарство да е храната!“, споделя пред „Дейли Мейл“ тя.

Лекарите в началото били скептично настроени, но я посъветвали да поддържа в норми естрогена.

„Ниското ниво на естроген е важно за моето оздравяване!“, казва Вики и коментира, че въпреки всичко е получила подкрепа от докторите.

Какво представлява диетата на Вики Сиуърт?

Вики залага на вегетарианска диета и се е отказала от млечните продукти и месото. Яде предимно плодове и зеленчуци, пие много фрешове. В кухнята ползва суперподправки като куркума, джинджифил и чесън.

Вики редовно се изследва и вярва, че в бъдеще ще е напълно здрава! Храни се правилно и не се страхува от рака!

Източник: prekrasna.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *