ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Детоксикация при отслабването: съвети и рецепти

Отслабването е свързано с навлизането на повече токсини в кръвта, поради което паралелно с топенето на килограми трябва да протича и освобождаване на тялото от вредните вещества.

detoxЛекарите препоръчват прилагането на диети да бъде подкрепено от действия за прочистване на организма от токсини. Има няколко проверени метода за детоксикация, които могат да се прилагат и комбинирано, разкриват от topnews.ru.

* За очистване на чревния тракт трябва да се използват средства, които абсорбират, поглъщат вредните вещества, а сетне ги извеждат от тялото по естествен път. Такива средства са т.н. ентеросорбенти, които събират всевъзможни токсини и алергени в червата и ги извеждат извън тялото. Дори многократното използване на ентеросорбенти не се отразява негативно и не уврежда вътрешността на стомаха. Ентеросорбентът е създаден по такъв начин, че да привлича само токсините – а полезните вещества и здравата микрофлора остават незасегнати.

* За очистване на организма от токсини лекарите препоръчват прием на специални препарати на основата на соли, пробиотици и витамини.

* Полезно е в менюто да се включват храни, богати на фибри и витамин В. За очистването на организма от вредни вещества допринасят киселинно богатите цитрусови плодове Помагат още зеленчуци от категорията броколи, както и салатите от рукола.

Специалистите препоръчват да се придържаме към тези съвети. Така човекът, който отслабва, ще си подобри обвяната на веществата и настроението. Отслабването ще се случипо-бързо, в спокойна атмосфера и без негативни вредни последици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *