Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Детоксикация при отслабването: как се грижи природата?

Когато решим да отслабнем, да стопим мазнините, да прибегнем до редукция на теглото – основната ни мисъл е свързана с обемите и килограмите.

detox_pathwaysВ същото време ние забравяме, че в периода на отслабването тялото ни понася колосално натоварване, припомнят от topnews.ru. То е свързано с прост факт: при рязка промяна в обмяната на веществата в организма протича силна интоксикация – отравяне с токсични вещества.

Природата, както се оказва, се е погрижила за всичко, включително за естествената детоксикация. За борбата срещу всички попадащи в организма ни токсини отговаря черният дроб. С помощта на всевъзможни ферменти той преработва вредните вещества, които попадат в кръвта, след което те се извеждат от организма. Така поне е програмирано да стане, и така става в идеалния вариант.

В реалността нещата стоят малко по-сложно. Заради замърсяването на природата, вредните навици и нездравословния начин на живот най-често черният дроб не функционира така добре, както го е замислила природата. Помислете само колко много токсини ние неволно вкарваме в кръвта си! Какво се случва тогава?!

Когато в организма постъпват твърде много токсини, той започва буквално да ги складира в усамотени местенца на тялото – тъкани, без които теоретично той може спокойно да продължи да съществува. За това например отлично може да се използва мастната тъкан. Когато човек започне да отслабва, тези мазнини започват да изгарят, а струпаните в тях токсини попадат в кръвта. Това се случва винаги, без значение от какво е причинено отслабването – спорт, диета или прием на някакви хапчета. Ако отслабването е екстремно, твърде бързо, може дори да настъпи един вид отравяне на организма. Така следва да се обяснява лошото самочувствие, прилошаването, виенето на свят, силната слабост по време на диети.

Единственото, което следва: след като не можем да разчитаме на природата, редно е ние самите да се погрижим за детоксикацията на собствения си организъм.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *