Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да сме във форма за парти след дългата работна седмица

Идва 8ми март и е време за парти и купо­ни. Предлагаме ви няколко съ­вета как да сте свежи за празника след дългата работна седмица.

парти

Планирайте в работата си

Обикновено следобед вече не сме много бодри на работното място. Затова за последните два часа работа си запазете задачки, които не са много трудни или ви доставят удоволствие. Така ще сте в добро настроение и готови за веселбата.

Списък на успехите

Нали знаете колко потискащи са списъците със служебни задачи, които не сме изпълнили – дори вкъщи понякога ги преглеждаме и ни гризе съвестта. Напра­вете обратното – в края на деня направе­те списък с нещата, които сте успели да свършите. Така ще си тръгнете от работа с чувство на удовлетворение и ще прекарате една чудесна вечер.

Предчувствие за приятна вечер

Ако имате билети за театър или кино, сложете ги на бюрото така, че да ги виждате. Ще сте в приятно очакване в последните часове на работния ден.

Освежете очите си

Когато очите са уморени, това се отразява на настроението. При работа с компютър поглеждайте от време на време някъде надалече. А ако примигва­те по-често, няма да чувствате сухота в очите.

Подредете бюрото си

Преди да тръгнете, сортирайте документите, изхвърлете ненуж­ните, изтрийте електронната поща, на която вече сте отговорили. С този ритуал подреждате мислите си и приключвате спокойно работния ден, за да отидете без угризения на парти.

Нещо за залъгване на глада

Случва се да умирате от глад, а срещата ви за вечерта е чак след час. Най-добре хапнете една ябълка или парченце натурален шоколад – те дават енергия, но не убиват апетита.

Използвайте силите на природата

Ще се чувствате по-добре, ако в ста­ята ви има повече цветя. Винаги можете да намерите място за една красива саксия. Засадете си мента. Можете да сдьвчете няколко листенца, действа ободряващо.

Масаж за освежаване

На ухото има 400 точки за акупунктура. Масажирайте ушите си отго­ре надолу, никой няма да забележи, а ще се почувствате отново бодри.

Изгонете лошото на­строение с усмивка

Усмивката ни прави щастливи. Дори да не ви е до това, усмихнете се – мозъкът ви приема това като сигнал за производ­ство на хормони на щастието. Празнична­та вечер може да започне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *