Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сокова диета излекува 43-годишна от поликистоза на яйчниците

43-годишна англичанка обяви, че се е спасила от поликистоза на яйчниците благодарение на сокова диета. Тя й помогнала също да отслабне с цели 57 килограма.

stefНапрегнатата работа на Стефани Джефс често я карала да неутрализира стреса с храна и алкохол, коментират от medikforum.ru. Килограмите й непрекъснато растели и когато кантарът показал 140, приятелите й я посъветвали да опита да се спаси с разделно хранене. Дори й подарили специална книга, за да се ориентира по-лесно.

Стефани избрала да отслабва чрез сокова диета. Правела си соковете сама от сурови плодове и зеленчуци. През първата седмица отслабнала с 4.5 килограма, а сега твърди, че теглото й е намаляло с 57. Освен това суровоядството й помогнало да се спаси от синдрома на поликистозните яйчници.

Жената така се вдъхновила от постижението си, че основала компанията Explore Raw. Благодарение на нея всички желаещи могат да получат знания за това как да се хранят и спортуват, за да отслабнат завинаги и да съхранят здравето си. Последователите на Стефани не ядат никакви месни и млечни продукти и отказват храна, която е приготвена при температура над 43 градуса.

Стефани разказва как е стигнала до предишното си състояние. Когато била съвсем млада, кариерата й рязко тръгнала нагоре и тя не мислела за нищо друго. Не се грижела за здравето си, натрупала килограми и развила споменатия синдром. Едва когато осъзнала с помощта на приятели какво се е случило, се заела със себе си.

Сега тя изпива всеки ден не по-малко от два литра вода, половин литър зелена вода (воден коктейл със зелен екстракт от хлорела, спирулина, ечемик и алое вера). Пие също така сокове и нектари от зеленчуци и плодове и хапва морски водорасли и плодове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *