Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С тези храни ще оздравеете по-бързо!

Много хора знаят, че при простуда помагат чесънът и лимонът. Но храните, които съдействат на организма по-лесно да се справи с болестта и последиците й, всъщност са доста повече!

lemonСписъкът на продуктите, които ускоряват оздравяването, е доста дълъг, подчертават от medikforum.ru. Трябва да имате лесен достъп до тях през тези дни, когато епидемиите от грип и простудите са постоянен наш спътник.

Сред тези продукти особено място имат…тиквените семки. Изберете тях, а не таблетките! Семената от тиква съдържат голямо количество цинк. Този минерал усилва функциите на левкоцитите, които са верни войни срещу заразата.

Ето и следващите продукти: риба тон и гъби. Месото от риба тон съдържа селен, мощен природен антиоксидант, който предпазва клетките от разрушителното въздействие на свободните радикали. Гъбите подобряват нивото на имунитета благодарение на полизахаридите бета-глюкани. Тези вещества са известни на биолозите като най-добри имуномодулатори.

Благотворно влияят на организма дори най-обикновените култивирани печурки.

Като прибавим билковите чайове, ябълките, сушените плодове и ядките – бързото оздравяване наистина е гарантирано!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *