Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Няма да повярвате на какво има вкус най-скъпата паста за зъби…

Сигурно сте любопитни да разберете какъв е вкуса на най-скъпата паста за зъби? Няма нужда да чакате повече, за да узнаете това.

Известно ни е, че звучи много странно, дори абсурдно, но най-модерната, скъпата и високотехнологична паста за зъби има вкус на шоколад!

Тя се казва „The Оdent 300 Whitening Crystal Mint“ и съдържа специално извлечен екстракт от какао. Може би не знаете, но последните научни изследвания сочат, че флуорът далеч не е толкова полезен и здравословен, колкото ние си мислим, а сега има далеч по-вкусна и успешна формула за здравето на зъбите.

Създателите на пастата твърдят, че шоколадът освен вкусен е и много мощен избелващ елемент и също така заздравява емайла на зъбите. Д-р Тетсуо Накамото е патентовал шоколадовата паста и за разкош е добавил свеж ментов вкус. За да е още по-луксозна и елегантна, тубата има позлатена капачка и изписан златен надпис.

14 съвета как да се предпазим от зъбобол

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *