Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Страдате от артрит и пробвате алтернативни методи на лечение? Прочетете това!

Ако страдате от артрит, можете да пробвате и йога
Ако страдате от артрит, можете да пробвате и йога

Често болните от артрит остават разочаровани от ефекта на лекарства, които са изглеждали многообещаващи, но в крайна сметка само са изпразнили портфейла им, а в някои случаи и застрашават здравето им със странични реакции. Имайки предвид това, внимавайте алтернативните методи на лечение да не причинят още проблеми освен вече съществуващите.

1. Тъй като симптомите на артрита ту се появяват, ту изчезват, не бързайте да отдавате на алтернативната терапия подобрение в здравословното ви състояние, което е щяло да настъпи независимо от нея.

2. Само защото билките и някои други алтернативни лекове са „природни“, не означава, че са безвредни. Много от съвременните лекарства, отпускани с рецепта, първоначално са били добивани от растения. Билките могат да окажат мощно въздействие, но е най-добре да се консултирате с лекар, преди да ги използвате, тъй като е възможно да имат странични ефекти или да си взаимодействат неблагоприятно с лекарство, което приемате. Винаги търсете лекарски съвет, ако настъпят нежелани реакции.

3. Четете внимателно етикета. Производителите на хранителни добавки са задължени по закон да описват, рекламират и представят своите продукти коректно. Въпреки че в миналото качеството на съставките не е било контролирано, в момента навлизат нови критерии за състав на използваните добавки, включително витамини и минерали.

4. Избягвайте алтернативни методи, които са подкрепени само от лични препоръки и мнения; уверете се, че съществуват и научни изследвания за тях.

5. Ако сте бременна или кърмите, задължително се консултирайте с лекар преди употреба на хранителни добавки за артрит.

6. Пазете се от алтернативни лечители, които твърдят, че разполагат с „тайни лекове“ – добросъвестните терапевти не се занимават с тайни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *