Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни рецепти ефективно и лесно премахват болките в коляното

Остеоартрит на коляното е заболяване, което засяга хрущяла, който покрива повърхността на ставите

 

Остеоартрит на коляното

Причините за възникване на остеоартрита са наднормено тегло, генетично заболяване, ставни травми, неправилно изпълнени упражнения.

Симптомите на остеоартрит на коляното при първа степен са: ограничена подвижност, стесняване на разликата в ставата, подуване, болка.

Втора степен: силна криза, силно ограничаване на мобилността, стесняване на ставната цепка, болка дори и при по-слабо натоварване, трудност при сгъване на коляното.

Трета степен: промени в хрущялните тъкани, силна болка, деформация на костите на коляното.

Четвърта степен: липса на хрущял и голяма болка.

Лечението на остеоартрит на коляното може да стане и чрез популярните методи от народната медицина. Използването на отвари, настойки и тинктури помагат най-ефективно да се ликвидира болестта. Следва да се отбележи, че лечението на тази толкова неприятна болежка с билки, отвари и чрез други нетрадиционни методи ще се случи по-бавно, но за сметка на това ще е в пъти по-ефективно от използването на лекарства. Това важи най-вече за случаите, в които остеоартритът на коляното е в първа или втора степен.

Ето ги и методите, които са изпробвани и доказани във времето. Тук може да научите т рецепти, които са донесли облекчение на много хора по света.

Смилат се корени от хрян, около една шепа. Задушават се на слаб огън в зехтин. Взема се чиста памучна кърпа, слага се задушената и добре изцедена смес и се прилага към засегната област.

Вземете равни части от 10 %-ов амоняк , 5% медицински йод, пресен мед, глицерин и медицинска жлъчка /продават се гелове с медицинска животинска жлъчка в аптеките/. Разбъркайте всичко добре и след това го оставете за 10 дни на място, защитено от слънчева светлина. Вземете малко от сместа, намажете коляното, сложете найлон, загърнете с вълна и оставете да действа през нощта.

Бульон от лук. В един литър вряща вода се слагат две големи, смлени глави стар лук, вари се 10 минути, маха се от огъня и се пие по три пъти на ден на гладен стомах. Сутрин, обед и вечер се приемат по 200 мл.

В продължение на един месец натривайте коляното с парче лимон.

Яжте 2 супени лъжици ябълков оцет, разреден в 250 мл вода, три пъти на ден.

Зелеви листа се намазват с мед и се слагат на коляното за през нощта, като се увиват с вълнен шал.

В продължение на един месец колената се мажат със свинска мас.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *