ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ананасът чисти от токсините, облекчава разширените вени

Този плод засилва имунната система

ananas1Ананасът доказано чисти от токсините и засилва имунната система. Екзотичният плод помага за по-бързото заличаване на синините след контузия. Съдържа в големи количества ензима бромелаин, който лекува разкъсвания на капилярите и така помага за бързото възстановяване на кожата. Освен това той потиска и образуването на кръвни съсиреци. Ценното вещество има много други полезни свойства. То участва в разграждането на ненужните за тялото белтъци.

Ензимът облекчава разширените вени, като почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им вредни вещества. Така бромелаинът може и да предотврати появата на разширени вени. Веществото ограничава въздействието на вредните микроорганизми в червата и помага на антибиотиците да работят по-ефективно. Бромелаинът забавя дори развитието на ракови клетки и може да предотврати появата на меланом и рак на гърдата. Освен това ензимът дава възможност организмът по-лесно да разгражда и усвоява белтъците, което го прави много ценен за хората, които искат да натрупат мускули. Ензимът помага на спортистите и с това, че скъсява времето за възстановяване от мускулна треска и различни контузии, разтягания, мускулни разкъсвания и схващания.

Ананасът прочиства организма от токсини и му осигурява фибри и антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *