Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 вредни храни, за които трябва да забравите веднага!

Хората сме парадоксални същества

 

чипс

Грижейки се за здравето си и стараейки се да употребяваме само полезни продукти, ние въпреки това не си представяме живота без всякакви „вкуснотии“, най-често забравяйки за тяхната опасност. Лекарите-диетолози от целия свят са определили петте най-опасни за здравето продукта, които са най-популярни в наше време.

1. Сладките газирани напитки. Какво ли не измислят производителите на безалкохолни напитки – лимонов вкус, капучино, тропически плодове. Това, разбира се, не може да остави равнодушен нито един гастроном. Но преди да изпиете поредната бутилка, си спомнете, че такива напитки на първо място предизвикват жажда и при това съдържат много захар.

2. Шоколадови блокчета. Още един „деликатес“, чиято реклама обещава райска наслада, заряд от енергия и успехи в личния живот. Но в нито един клип няма да ви кажат, че всяко блокче съдържа огромно количество захар и различни химически добавки, които му придават неповторимия вкус.

3. Колбаси. Кой мъж може да си представи живота без сандвич с колбас? Само че малцина знаят, че тези продукти съдържат до 40% скрити мазнини и маса вкусови добавки.

4. Чипс. В последно време този продукт е извънредно разпространен. Всяко посещение в киното или в кафенето се съпровожда с хрускане. За съжаление чипсовете се състоят от смеси от въглехидрати и мазнини, плюс прословутите консерванти.

5. Мазни сортове месо. Не напразно мюсюлманите и евреите не ядат свинско, което е много опасно за здравето, особено пържено, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *