Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

18-годишна победи сколиозата и стана модел

Млада англичанка успя да превъзмогне тежките симптоми на S-образна сколиоза и да започне да се подготвя за модел.

lian18-годишната Лиан Робъртс страдала от тежко гръбначно изкривяване от ранно детство, разказват от medikforum.ru. Болестта й причинявала силни болки при всяко движение. Лекарите, с които Лиан се консултирала били категорични, че нещата могат да се облекчат единствено с операция. Предложили й да й поставят тънък метален прът паралелно с гръбначния стълб, който да крепи конструкцията на тялото. Очертавало се рискованата операция да продължи около 12 часа, без гаранции за пълен успех.

Лиан не пожелала да рискува и потърсила алтернативно решение. Открила лечебен център, в който експерти разработили специално за нея комплекс от физически упражнения. Чрез тях мускулатурата на момичето започнала да укрепва и тя си върнала почти напълно свободата на движенията, а нощите си прекарвала без болка. Започнала да се подготвя и за мечтаната кариера на модел.

Специалистите не хранят илюзии, че Лиан е напълно излекувана. Все пак сега тя е способна да върши нещата, които са осмисляли живота й, преди болестта да прогресира. Момичето е убедено, че в избрания подход има резерви и че в бъдеще ще може да се противопоставя на болестта все така успешно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *