Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Излекувайте язвата с тези 2 рецепти!

Ако страдате от стомашно-чревен дискомфорт, опитайте тези напитки, богати на хранителни вещества, за да подпомогнете лечението си.

Рецепта 1:

Необходими са ви следните продукти:  целина, зеле, кълнове от люцерна, броколи, кълнове от ряпа, моркови, магданоз, семена от слънчоглед. Първо нарежете 2 глави целина и 2 чаши зеле. Настържете моркови и ги изцедете, за да получите 1 чаша сок. Поставете тези неща в блендера (чопър, купа за миксер) и смесете добре. След това добавете останалите неща, като спазвате поредността и бъркате по 30 секунди след всяко:

1/4 чаша кълнове от люцерна
1/2 чаша нарязани броколи
1/4 чаша кълнове от ряпа
1/2 чаша нарязан магданоз
1/4 чаша слънчогледови белени семки не печени

Зеленчуците не се варят или преработват, тъй като топлината убива витамините в тях. Добавете сол на вкус! Оставете напитката в хладилник и пийте 2 пъти на ден по 1 чаша в продължение на 20 дни.

Рецепта 2 – приготвяне на зелев сок:

Зелевият сок съдържа витамин U (метилметионин) известен като „противоязвен”.

Измийте и нарежете достатъчно от зеле, за да запълни блендера. Добавете 100 мл изворна вода и бъркайте на висока скорост 1 минута.

Повтаря се процесът с още две партиди. Изсипете в подходящ стъклен съд – голям буркан или шише с широко гърло и оставете да престои при стайна температура за 3 дни.

След три дни култивираният зелев сок ще бъде готов да се пие. Прецедете го първо, за да отделите течността и го поставете в хладилника. Пийте всеки ден по 1 чаша и когато подготвяте следващия сок, поставете в блендера от първата партида половин чаша, вместо вода. Това ще ускори процеса на култивиране (узряване) и сокът ще бъде готов за пиене само за 1 ден.

Внимавайте, ако усетите миризма на гнило. Изхвърлете тази течност и направете нова.

 

 

Знаете ли да се пазите от вредни диети?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *