Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитва спасява 19-годишно момиче от катастрофа

В щата Мисури в САЩ търсят загадъчен свещеник: той се появил неочаквано на мястото на пътнотранспортен инцидент, при който 19-годишна девойка била затисната в автомобила си, помолил се за нея, като обещал, че ще оцелее, и изчезнал

 

молитва лекува

Редица факти изглеждат мистериозни. Този свещеник липсва на фотографиите от мястото на произшествието, магистралата, на която станал челният сблъсък, била затворена за движение, а очевидци уверяват, че „черният ангел“ приличал на починал преди 13 години холивудски актьор.

Инцидентът станал на магистрала №19, където мерцедесът на Кати Ленц се сблъскал челно с автомобил в насрещното платно, управляван от 26-годишния Аарон Смит (по-късно станало ясно, че той е бил пиян). Опитите на спасителите да измъкнат Ленц продължавали повече от час и половина, но напразно. През цялото време Кати била в съзнание и в един момент накарала всички да се помолят заедно с нея.

Точно тогава се появил свещеникът. При това шосето било затворено и на четвърт миля от двете страни нямало външни хора.

„Той се приближи и се помоли… Католическият свещеник имаше специален елей… Тя (Ленц) се успокои, а и ние също… Не мога да си спомня точните думи, но с колегите ми разбрахме, че инструментите ни този път ще успеят да разрежат метала и да я измъкнем“, спомня си пожарникарят Реймънд Рид.

След това свещеникът изчезнал също така внезапно, както се и появил. Местното издание The Blaze съставило фоторобот, а очевидци от мястото на произшествието твърдят, че свещеникът приличал на холивудския актьор Уолтър Матау, починал през 2000 година. Последният му филм, в който той се снимал малко преди да умре, се нарича „Развален телефон“ (Hanging Up), пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *