Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бум в продажбите на мъжки витамини!

Съвременните мъже използват в днешно време повече специални витамини от когато и да е било. Доказано е, че 40% от всички представители на силния пол пият хранителни добавки с витамини!

nai-dobrite-multivitaminiza-maje-mПродажбата на мъжки витаминозни добавки във Великобритания се е увеличила с 25% само за година и в момента този сегмент от пазара “върти” над пет милиарда паунда. Най-често мъжете си купуват тези продукти, за да укрепят имунната си система.

Цитираните данни са огласени от аналитичната компания Mintel, поясняват от medikforum.ru. Те доказват, че силният пол е страшно притеснен за здравето си. Предпочитаните добавки са с мазнини от треска, Омега-3 киселини, цинк и магнезий – такива продукти буквално за минути изчезват от аптечните рафтове. Преди време витамините се смятаха за профилактичен продукт, от който имат нужда децата, бременните и пенсионерите. Днес обаче най-редовно ги вземат 40% от мъжете и 46% от жените.

В съвременното общество по различен начин се оценява това – как изглежда един мъж, коментират от Mintel. Той трябва да бъде поддържан, а не просто силен и груб. Ето защо мъжете така запалено търсят продукти, които повишават увереността у самите тях.

Все пак трябва да се признае, че специфично мъжките продукти, за които става дума, са малко в сравнение с подходящите за жени, бъдещи майки или пациенти с различни заболявания. 27% от мъжете твърдо вярват, че ако редовно вземат витамини, ще изглеждат по-добре и ще имат по-добра социална реализация.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *