Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ново чудо на бързото хранене: пицабургер!

В Америка се появи ново чудо на бързото хранене: пицабургер! То представлява чизбургер с бекон, който е обвит с пица пеперони и напомня на вид италианското калцоне. Една порция от тази храна съдържа 1360 калории.

burgerОбичайната енергийна норма на хранене за възрастен е 2000 – 2500 калории, сравняват от medikforum.ru. Излиза, че пицабургерът с един замах прави половината от тази норма. Чудото, което е създадено от бостънската ресторантьорска верига Restaurant and Sports Bar, вече се предлага в 40 ресторанта в САЩ и Канада.

Създателите на пицабургера не си кривят душата да увещават някого, че това е здравословна храна. На практика това е съчетание от хамбургер и пица – не повече, и никой не се стреми да го представя за нещо друго. Кулинарното творение е натъпкано с калории и съдържа ужасяващи дози сол, но въпреки това продажбите в пицариите са скочили с 250% . Създателите му решили да заложат на традиционната американска тяга към пици и бургери – и не сгрешили, удвоявайки примамката.

Пицабургерът всъщност не е върхът на нездравословното хранене. В заведението Heart Attack Grill в Лас Вегас например отскоро примамват лакомници с гигантски бургери с пържени картофки, които директно ти вкарват 10 000 калории! При това всеки посетител, който тежи повече от 130 килограма, може да получи лакомството безплатно. Името на заведението е послание към всеки, който избере тази храна. То означава “пържена храна за инфаркт”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *