ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Целувката на онзи, който ни обича наистина лекува

Aко ни целува човек, който няма добри намерения, той може да блокира енергията ни

 

целувка майка

От една страна, емоционалните блокажи са предпоставка да не се целуваме, а от друга – някои учители твърдят, че един от начините да разбием тези блокажи е да се целуваме

Тънкостта се крие в това, че ако ни целува човек, който искрено ни обича, той ни предава силна енергия, която превъзмогва блокажите.

Смята се, че именно енергийната страна на целувката обяснява лечебната й сила. Тук вече не говорим единствено за чисто сексуализираните целувки по устните, а напротив – за целувката, пропита с чиста обич и нежност. Неслучайно майките целуват децата си, когато се ударят. Вярва се, че когато целуваме от сърце, ние можем да излекуваме другия, като му доставим целебна енергия точно на честота, на която той се нуждае – за физическо или за емоционално оздравяване.

Вярва се също, че изцерителна способност има и целувката, породена от искрено чувство за благодарност. Когато сме признателни, в сърцето ни се зараждат изключително мощни енергии, които най-лесно можем да предадем на другия с прегръдка и целувка, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *