Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Възможно ли е изцелението от рак?

Когато страшната диагноза е поставена на твой близък или на теб самия, започваш да се надяваш на чудо, на изцеление, защото медицината не може да се справи с всичко. Възможно ли е наистина изцелението от рак?

kizukiЕто няколко истински истории, разказани от radi-zdorovia.ru. През 70-те години на миналия век известен московски професор бил командирован в Казахстан за професионални консултации. Сред пациентите, които дошли на преглед при него, имало млад мъж с рак на гърлото. Болестта била в напреднал стадий, не можело вече да се направи нищо. Като знаел, че не може да помогне, професорът посъветвал пациента да спазва определена диета и му изписал набор от лекарства. После уверил клетника, че всичко ще е наред.

Пет години по-късно професорът отново бил в същия град и много се изненадал, когато при него дошъл същият човек. Той изглеждал в добро здраве и благодарил на професора за правилното лечение. Смятал го за свой спасител! Науката не отрича, че подобни случаи са възможни – тук се получава ефектът на плацебото. Щом московският професор казва, че ще оздравея с диета и хапчета – значи това ще се случи! Ракът ще ми мине – и той наистина минава!

Друга история: една жена боледувала от рак на стомаха. Оперирали я: когато хирургът я отворил, видял страшни метастази и затворил отново раната. Всички вътрешни органи били поразени, на болната не й оставало много време. Хирургът решил да не казва на пациентката си каква е истината: предписал й лекарства и я изписал с пожелание за скорошно оздравяване. Няколко години по-късно същата жена постъпила в болницата със съмнения за остър апандисит. Хирургът повторно я отворил и не повярвал на очите си: от метастазите нямало и помен!

Какво е общото между тези случаи? Хората вярвали, че ще оздравеят – ето го чудото на изцелението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *