Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 знаменитости, които са преборили рака на гърдата

Коварната болест е направила милиони жени по света нещастни и обезверени, но има и такива, които са преборили болестта и могат да служат за пример

синтия никсън

На първо място е звездата от „Сексът и града“ – Синтия Никсън. Тя дълго се колебае дали да разкрие заболяването си, но така или иначе след време споделя пред почитателите си, че раковите тумори са били открити в дясната й гърда по време на рутинна мамография. Никсън не искаше нейното здравословно състояние състояние да придобие публичен статут по време на лечението й.

„Не исках папараци в болницата и разни други такива неща, като журналисти и така нататък…“ заяви Никсън пред New York Daily News, след лечението.

В крайна сметка тя решава да сподели как точно е протекло заболяването й, за да служи за вдъхновение на други жени в нейното положение.

Еди Фалко е позната от сериала „Семейство Сопрано“. Въпреки диагнозата тя продължава да играе и пази в тайна състоянието си, като това не й пречи да пресъздаде блестящо ролята на глуповатата Кармела Сопрано. Фалко се отдаде изцяло на лечението на рака на гърдата и през 2004 година се появи с къса коса и без нито един тумор в тялото й.

За повечето жени, идеята за раздяла с едната гърда, да не говорим за двете, е немислимо. Актрисата Кристина Апългейт избира да ампутира и двете си гърди, въпреки, че с рак на гърдата е била диагностицирана само едната. През 2008 година тя се оперира и смело продължава напред, макар и с протези.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *