Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Заклинания срещу детски болести

Може и да не помогнат, но поне няма да навредят

 

болно дете По време на къпане обливайте болното дете с топла вода през решето и при това произнасяйте: „Както водата не се задържа в решетото, така да не се задържат върху раба Божий (името) нито уроки, нито болести“.

Изтривайки сина или дъщеря си след къпане, кажете: „Пеленка на раменцето, здраве и красота по тялото“. Изливайки водата след къпане, не забравяйте да кажете: „Вода – в земята, а детето да расте„.

Против всяка беда Нарича се на вода, напитка, храна, която приготвяте за детето: „Както ангелите Божи го пазят, така и самият Бог, Иисус Христос, да пази детето ми (името му). Амин!“. За да расте здраво На разсъмване, непременно на растяща Луна, откъснете от гората дъбово клонче и леко плеснете с него детето, като произнесете: „Стои в гората дъб зелен, от словото Божие укрепен. Така да растеш (името) здрав и силен, както в гората дъбът зелен. Слава на Отца и Сина и Светия дух. Амин!“.

Против всякакви болежки

Когато излизате с детето на разходка, прекръстете го и кажете следната молитва: „Господна благодат, яви се, болестта от раба (името) прогони. Амин!“. Можете да я казвате и преди сън и сутрин след събуждане, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *