Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ново 20: от сладкото не се напълнява!

Ново научно изследване огласи приятната новина, че можем да ядем сладко без страх от напълняване!

sladiДиетолози твърдят, че количеството и честотата на употреба на сладости изобщо не влияе на здравето и не повишава риска от затлъстяване, твърдят от topnews.ru. Американски специалисти направили експеримент с участието на 5 000 американци. Анкетата показала, че няма връзка между лошото самочувствие и тягата към сладкиши.

Хората, които имали затлъстяване и си признали, че всеки ден похапват сладко – били точно толкова колкото онези шишковци, които си позволявали сладко само веднъж в седмицата. Не била открита връзка и между потреблението на сладкиши и заболяванията на сърдечно-съдовата система.

Все пак учените съветват да не се отпускаме съвсем с кифличките и пастите! Прекаляването със сладки храни се отразява със сигурност зле на зъбите и това е безспорно. Сладкото дава на човека не повече от 44 калории дневно, а това е 2% от стандартния порцион за здрав възрастен човек. Това е и основанието за учените да смятат сладкото за безвредно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *