Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яйченият белтък храни мускулите!

Недейте да смятате, че само жълтъкът на яйцето е полезен. Тук ще ви посочим поне пет ползи за здравето от белтъка.

1. Белтъците имат много високо съдържание на протеин, наречен албумин, който е отличен източник на енергия.Той веднага се абсорбира от тялото, като ви дава тласък на енергията за миг. Другите храни с високо ниво на протеини (например месото) трябва да бъдат разбити по храносмилателната система на организма, за да им се даде възможност да се абсорбират. Поради това тялото ни получава само около 33% от протеините след приключване на процеса на разпределение.  Следователно, белтъците незабавно ви дават 100% естествени ползи.

2. Протеините, които се намират в белтъците също подпомагат изграждането на мускулите и укрепването им. Естествените протеини увеличават аминокиселините, които са идеални за изграждане на мускулите. Лутеинът и  каротеноидите помагат за предотвратяване на свързаната с възрастта мускулна деградация. Те също помагат и за укрепването на костите. Ако прилагате някакво лечение за остеопороза, задължително включете и 3 белтъка на ден.

3. Яйчените белтъци са с невероятно ниско съдържание на калории и помагат за изгаряне на мазнините.Така че, ако се опитвате да се вталите, трябва да ги включите в закуската си. Карат ви да се чувствате енергични, тъй като те са такива – отличен източник на енергия, без калории.

4. Белтъците на яйцата нямат холестерол. Следователно, включването им в диетата ви ще намали нивото на холестерола.

5. Ако искате лъскава, здрава и дълга коса, яйченият белтък е от съществено значение за вас. Поради високия протеин и съдържание на сяра, заедно с различните витамини и минерали, косата ще расте по-бързо. Тези хранителни вещества, също така насърчават здравината на ноктите и зъбите ви. Калият, който присъства в белтъка, е добър за нервната система, тъй като помага при стрес и тревожност.

Така че, ако не включвате белтъците в храненето си, то ние сериозно ви предлагаме да преразгледате решението си.

 

Яйцата са източник на Омега-3

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *