Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето ги суперхраните против рак на млечната жлеза!

Много е актуално да се говори за профилактика на рака

рак на гърдата

Изследователи от City of Hope Cancer Center в Лос Анджелис открили пет „суперпродукта“, предотвратяващи рак на млечната жлеза, които са общодостъпни.

ГЪБИ

Белите печурки могат да забавят растежа на рака на млечната жлеза, контролирайки специфичен фермент в организма -ароматаза. Ароматазите са белтъчини, необходими за синтеза на хормона естроген. Ароматазите стимулират развитието на тумори на гърдата, затова гъбите могат да помогнат да се спре растежа на раковите клетки.

БОРОВИНКИ

Съединенията в боровинките предотвратяват растежа на ту морните клетки. Учените открили, че боровинката намалява размера на съществуващите тумори и блокира разпространението им.

НАР

Нарът съдържа вещества, които, подобно на гъбите, потискат ароматазата и са ефективни в около 70% от случаите на рак на гърдата. Като изучили 10 съдържащи елагитанин компонента в състава на нара, изследователите установили, че тези природни съединения могат успешно да препятстват образуването на злокачествени тумори в млечната жлеза. В частност, т.нар.уролитин-В съществено потиска растежа на ракови клетки.

КАНЕЛА

Канената блокира белтъка, отговарящ за ангиогенезата (развитието на съдовете на тумора), което препятства постъпването на подхранващи го вещества. Тази блокада на кръвотока пречи на развитието и оцеляването на тумора.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Съединенията, които се съдържат в гроздовите семки, също притежават антиароматазно действие. Освен това екстрактът от гроздови семки блокира действието на друг белтък, отговорен за разпространението на раковите клетки, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *