Станимир Гъмов: Ракът стана епидемия!

Актьорът се радва, че има здрав стомах

stanimir gamovИзвестният български актьор Станимир Гъмов е на мнение, че ракът вече е епидемия. Според него в основата на това заболяване стоят стресът, нервите и лошата храна.

„Ракът стана епидемия вече – в семейството ми има няколко случая. Така че много добре знам за какво става въпрос. Аз съм на мнение, че всички ще умрем от рак, просто трябва да си изберем от кой вид да бъде, кой е най-безболезнен и най-бързо довършва. Във всяко семейство има поне по 2 случая на рак в последните години. Няма какво да се лъжем, това е факт. Всичко е от ненормалния начин на живот, от стреса, всеки е притеснен, работи до изнемогване, все нещо не му достига, мисли за хиляди неща. Доколкото знам, това е основният катализатор за тази болест“, споделя той в интервю за в. „Доктор“.

Гъмов се шегува, че ще живее 160 години и ще умре в съня си. На въпроса дали спазва някакъв хранителен режим, той отговаря: „Не, слава Богу, нямам такъв режим. Сега съм в Стара Загора, където е може би единственото място у нас, където предлагат свински уши на скара. Много хора отричат подобна храна, имало опасност да ти завиши холестерола и не знам си какво… Аз си ям всичко мазно и пържено, вкусно ми е. Нямам никакви проблеми, стомахът ми е здрав, нямам висок холестерол, нямам високо кръвно. Това е ген и късмет, но съм щастлив от този факт, защото не си подбирам храната. Познавам доста хора, които имат различни чревни заболявания, правят диети, режими, имат наднормено тегло. Слава Богу, не ми се налага да правя такова нещо. Аз си се радвам на живота, хапвам си, пийвам си и всичко ми е наред“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *