Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ново! Белтъчен хляб за любителите на протеиновата диета!

Този хляб няма да ви натовари с въглехидрати: той е създаден специално за хората, които са минали на протеинова диета и искат да стопят килограми. Съдържа 7 пъти повече белтъчини от нормалното, и е натъпкан с мастни киселини Омега-3.

hlebБритански пекари пуснаха в продажба хляб High Protein за хора на протеинова диета. В една филийка от него има 15 грама белтъчини, докато в обикновения са само 2. Въглехидратите са 13.9 срещу 16 в традиционния. Цената си я бива – пет паунда за самун!

Производителите на High Protein обясняват високата цена с факта, че този хляб се прави по специална рецепта и е предназначен за малка група потребители. От обикновения хляб той се отличава не само по цената, но и по съдържанието на белтъчини и въглехидрати. Стандартният самун е три пъти по-тежък, ако е приготвен по белтъчна технология. Създателите му се надяват този хляб да стане хит сред поклонниците на фитнеса, които могат да си правят сандвичи и препечени филийки, без да се притесняват за чистотата на протеиновата си диета.

Ползата от High Protein е и от добавеното съдържание на мастни киселини Омега-3. След похапване с новия хляб усещането за ситост се запазва по-дълго.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *