Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабвай с водорасли, без да се отказваш от лакомствата!

Ако мечтаете да отслабнете, но не можете да се откажете от любимите кифлички и шоколадови бисквитки, вие просто трябва да прибавите в менюто си…водорасли.

vodoДиетолози от Нюкасъл откриха тяхната вълшебна сила. Те съдействат за редукция на теглото, без да сте изхвърлили от менюто си захарта и мазнините!

На чудото все пак трябва да се помогне, съветват от medikforum.ru. Добре е по принцип да се ограничат количествата приемани мазнини и захари, но не и да се изключат тотално. Секретът е във водораслите, добавени в хляба, бисквитките или киселото мляко.  Водораслите съдържат вещества-алгинати, които не допускат натрупването на мастни депа. Влакната на водораслите, съдържащи алгинати, не се преработват в стомашно-чревния тракт на човека. Те се изхвърлят, а заедно с тях трактът освобождава потенциалните шлаки от преработването на мазнини и въглехидрати. Добавените с водораслите алгинати могат да ви смъкнат мастното потребление на организма с цели 75%. Участниците в опитите с водорасли са категорични, че добавката кара много от хранителните вещества да преминават транзит през организма, като не оставят нито сантиметър следа върху талията.

Какво още са в сила да направят за човека морските водорасли, тепърва ще става известно. Вече е доказано например, че те са в състояние да блокират растежа на раковите клетки в организма.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *