ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тумор в панкреаса те прави пияница без алкохол

53-годишна жена в продължение на две години бе на прицел от роднини и приятели заради безкрайното си пиянство. Никой не вярвал на Розмари Мак Джин, че не близва изобщо алкохол!

tumorВсички мислели, че Розмари не изтрезнява, защото поведението й било на типично пиянде, описват от medportal.ru. В крайна сметка се оказало, че тя наистина не пие, а поведението й е провокирано от рядък вид тумор на панкреаса. Болната жена свързвала състоянието си с хипогликемия и за всеки случай винаги си носела по малко храна. Щом захарта ми паднеше, започвах да се държа като пияна – разказва тя. Ставала агресивна, не разбирала какво говори и не можела да си стои на краката.

Накрая изтормозената Розмари се обърнала към медицинско заведение и й открили рядко срещано заболяване – доброкачествен тумор на панкреаса. Именно той бил причината за захарния дефицит в кръвта й – нивото й било пет пъти по-ниско от нормата. Болната жена била оперирана и здравето й се стабилизирало: сцените на мнимото пиянство били прекратени.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *