Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези храни разболяват от рак на червата!

Наситената със сладости, фаст фууд и газирано диета увеличава опасността от рак на червата.

stomahУчени от Единбург и Абърдийн алармират за опасността и високия риск от злокачествени изменения на чревната тъкан в резултат от неправилно хранене. Ракът на червата е един от най-смъртоносните след този на белия дроб, отбелязват от medikforum.ru. Много често онкологията е провокирана от злоупотребата с хог дог, пици, хамбургери, чипс, торти и газирано.

За радост обаче не всички популярни напитки и храни са толкова опасни. Така например кафето не е в групата на напитките-убийци и редовната му употреба дори има предпазни функции срещу раковите заболявания.

Сред опасните продукти са тези от преработено месо, основно заради добавената химия: кренвирши, салами и пушени филета. Британският екип провел анкета сред 2000 жени и мъже, които са били диагностицирани с рак на червата. На доброволците бил даден въпросник със 170 най-често употребявани в съвременното хранене продукти. И се потвърдила хипотезата за връзка на храненето с болестта: хората, които предпочитали бисквити, тортички и чипс, с 18% по-често ставали жертва на чревния рак. Ситуацията се влошавала от факт, че тези хранителни навици фатално се съчетавали с обездвижване и наднормени килограми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *