Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Натурално: слуз от охлюви за младо лице!

На какво ли не са готови прекрасните дами, за да съхранят младостта си! Но жените в Страната на изгряващото слънце бият всички по точки!

sluzВ Япония нова страст тресе загрижените за визията си хубавици: стареенето се преборва с живи охлюви, които свободно лазят по лицето и оставят слузести следи.

Слузта от охлюви се използва в козметиката отдавна: тя съдържа хиалуронова киселина, белтъчини и антиоксиданти, които са необходими за еластичността на кожата. Само че до този момент подмладяващия материал се влагаше в състава на различни кремове и помади. Очевидно потребността от по-радикални мерки кара специалистите да действат съвсем първично, а клиентките им – да преодоляват естественото си отвращение. Нали си представяте как протича един такъв сеанс с пълзящи лепкави същества по лицето?!

Всеки сеанс продължава около час, обясняват от medikforum.ru. Лицето се почиства, след което върху бузите и челото се поставят охлювите. Лигавите същества се движат произволно в избрана от тях посока, а задачата на специалиста е да ги поставя обратно върху лицето, ако са решили да се отклонят.

Процедурата струва 250 долара, но включва и масаж, подхранваща маска и прилагане на електрически импулси. Дами, които са се подложили на процедурата уверяват, че ефектът е поразителен. Особено добре това се чувства, ако по лицето има следи от слънчево изгаряне.
Между другото – още Хипократ е прилагал слуз от охлюви при лечение на кожни възпаления. Той съчетавал неприятния материал със соево мляко и постигал изумителни резултати.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *