ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дъщерите на дракона са уникални лечителки

Лечебните проститутки, или както ги наричат самите китайци – дъщерите на Дракона, се появили в Поднебесната империя още през X в. от н. е

гейша

Една такава изкусница излекувала от безплодие самия император. Благодарният владетел заповядал да построят школа за такива жени, за да се обучават на полезния занаят най-достойните красавици.

Основен дълг на ученичките била грижата за здравето, лечението и възраждането на великата нация.

Желаещите да се обучават в необикновената школа били хиляди. Оттогава занаятът на лечебната проституция процъфтява. Мъжете получават от това удовлетворение и здраве, а самите лечителки – добри пари и уважение от страна на благодарното общество.

Но да станеш лечебна проститутка, съвсем не е толкова лесно, колкото изглежда. Важни са и външните данни, и физическата подготовка (всяка девойка трябва да е силна в йогата и в Камасутра), и морални качества. Но дори ако всичко това е налице, жената трябва да знае, че за да влезе в школата на древния китайски занаят, трябва да премине изключителен конкурсен отбор – като в престижен ВУЗ. Но и изгодата не е малка – със сигурност такава дама няма да остане без работа, при това високоплатена!

Днес образованието им в Китай е приравнено към средното медицинско.

Завършилите школата получават дипломи с бележки като от всеки приличен ВУЗ или училище. На всяка се дава пореден номер, а на врата й се прави великолепна татуировка във вид на драконова глава – своеобразен фирмен отличителен знак на лечебните проститутки. Без него тя не е сексуална лечителка, а обикновена продажна жена, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *