ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Източните жрици на любовта са изкусни вещици и лечителки

Те правят талисмани и амулети и гадаят по време на секс

гейша

С особено търсене сред клиентите се ползва услугата, наречена „омагьосан презерватив“. Той гарантира на клиента значително повишаване на потентността и безотказна работа на най-важния орган. А за какво друго би могъл да мечтае истинският мачо? Освен това можете да разказвате на приятелите си, че сте спали с истинска магьосница. В случай че не ви повярват, имайте предвид, че срещу допълнително възнаграждение можете да се снимате с креватната вълшебница. Получава се забележителна снимка, тъй като тоалетът на чернокожата красавица е изключителен: пола от паунови пера, огърлица от черепи на плъхове -истинска екзотика… гейша предсказателка. Но и това не е пределът на изобретателността на жриците на любовта. На човечеството са известни огромно разнообразие от начини за гадание и като че ли е трудно да се измисли нещо ново. Но японската гейша Юрико все пак изобретила ново ноу-хау. Тя предсказва бъдещето на мъжете по време на секс!? Тя твърди, че във върховия момент мъжът напълно се отпуска и му се отваря каналът за връзка с Космоса. В този момент целият минал, настоящ и бъдещ живот на клиента преминава пред очите й.

Някога Юрико работела в един от публичните домове на град Оцу и била най-обикновена, с нищо незабележима проститутка. Но веднъж предсказала бъдещето на свой клиент и нещата чувствително се променили. Днес Юрико има свой шикозен салон и щат от прислуга. А клиентите й си запазват часове седмици предварително.

Гейшата посъветвала един от тях да заложи на определен кон и мъжът спечелил много пари. На друг казала, че некоректен партньор е намислил да му сложи бомба в автомобила, и така спасила живота на бизнесмена. Струва ли си да се учудваме тогава, че за година през салона на Юрико минават около хиляда мъже – тоест на ден гейшата приема по трима клиенти. Казва, че би могла и повече, но предсказването на бъдещето е крайно сложно занимание, изтощително, изискващо пределна концентрация и колосални енергозагуби. Напоследък японката все по-често се замисля да предаде занаята си за лечение на различни болести на свои наследнички. Годините минават и е все по-трудно тя сама да обслужва клиентелата, а не й се иска да губи разработения бизнес, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *