Слънцеядите – луди или феномени? – продължение

Практиката на хранене със слънчеви лъчи се нарича HRM феномен, по името на Хира Ратан Манек

слънце яде

Той е човека, който убеди НАСА да проведе научни изпитания, за да потвърди, че той действително притежава почти „свръхчовешки“ способности и не се храни с нищо друго освен слънце, финансиран от Американската космическа агенция екип от лекари в Университета в Пенсилвания наблюдава Манек в продължение на 100 дни – 24 часа в денонощие 7 дни в седмицата.

Специалистите потвърдили, че той действително е в състояние да оцелее в значителна степен за сметка на светлината, употребявайки понякога само малко количество кисело мляко или вода.

Какво се случва с организма?

По време на храненето със слънце през първите 3 месеца от практикуването му енергията на слънцето минава през очите и зарежда хипоталамуса, обясняват хората, които са изучавали техниката и са я прилагали. С течение на времето мозъкът се активизира при подаването на енергия, приемана от слънцето. Вашият първи опит може да облекчи психическото напрежение и безпокойството, тъй като повечето се подхранват с енергия, получена от продуктите, с които се храним. Тъй като те получават своята енергия от слънцето, за слънцеядите тя е достъпна пряко, прескачайки етапа на храносмилане. Макар че гладът в края на краищата изчезва, прекрасно е, че храненето може да продължи по време на началния стадий, докато апетитът не изчезне по естествен начин. Този метод е подпомага лечението на някои хранителни разстройства.

Практикуващите твърдят, че на ранния етап възниква друго преимущество – увеличава се доверието и възможността лесно да решавате проблемите си, да живеете без напрежение. Всеки човек има някакви проблеми, но през първите няколко месеца на „хранене със слънце“ практикуващите съобщават, че те изчезват и се появява позитивна настройка; новата личност изящно заменя „старата персона“, изпълнена със страхове.

Към края на третия месец времето на наблюдение на Слънцето се увеличава до 15 минути на ден. От отчети за храненето със слънце личи, че отрицателните качества на личността постепенно изчезват, а добрите остават. Обяснението на този феномен е, че лошите качества могат да се развиват само в отсъствие на слънчева светлина. Гневът, страхът, завистта, похотта биват заменени от доверие и духовно знание, тези чувства стават по-чисти и идват направо от сърцето, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *