Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Слънцеядите – луди или феномени?

Сред интересуващите се от биоенергетика, екстрасензорика и магия, както и в алтернативната научна литература се говори за хора, които не се хранят с нищо друго освен слънчева светлина и енергии от Космоса

слънцеяд

Наричат ги „слънцеяди“. В страната на йогите – Индия, те са повече, в САЩ и Европа – по-малко, у нас – единици…

Много привърженици на древната техника на слънцеядите, прилагана в различни култури – на майте, египтяните, ацтеките, тибетските и индийските йоги, съобщават не само за лечение от всички болести, но и получаване на свръхчовешки способности като телепатия и премахване на нуждата от храна.

Слънцеядството е строга практика на постепенното улавяне на слънчевите лъчи с очите по време на най-ниския индекс на ултравиолетово излъчване, по време на изгрев или залез слънце. Хората, които я владеят, споделят, че спазват правила.

Първо, трябва да се практикува в течение на час след изгрев или преди залез, за да не се увредят очите.

Второ, трябва човекът да е бос, в контакт със земята – пясък, пръст или глина.

Трето, трябва да се започне с продължителност от 10 секунди през първия ден, като се добавят всеки ден по още 10 секунди. Следването на тези правила е гаранция за безопасност.

Определящите себе си като слънцеяди съобщават за загубата на нуждата от храна след 9 месеца на практикуване на слънцеядство (за този период се достига интервал от максимум 44 минути), пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *