Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Портокали и вишни заменят лекарствата

Многобройни изследвания показват, че редовната употреба на портокали и вишни може да предотврати развитието на много заболявания

вишна

Портокалът, богат на витамин С, защитава ДНК от увреждания и подмладява организма. Съдържащите се в него хесперидин и нарингин подобряват зрението, повишават имунитета, предотвратяват развитието на камъни в бъбреците. Пектинът и антиоксидантите, които изобилстват в портокалите, оказват противовъзпалителен ефект и предотвратяват развитието на рак.

Вишната също защитава от образуване на тумори, особено това се отнася за киселите плодове. В тях се съдържат антоциани, борещи се с раковите клетки. За лечение на стомашни разстройства също се ползват вишни. Освен това вишните са полезни за сърдечноболни и хипертоници, тъй като укрепват стените на съдовете. Плодът препятства и развитието на аденом на простатата жлеза, както и на артрит. За да укрепите организма си и да го защитите от болести, е достатъчно да изяждате по 150 г вишни на ден и по 1 портокал на два дни, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *