Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо е важно да ядем плодове?

Плодовете намаляват вероятността да се разболеем от рак. Отлична профилактика е фруктовата диета, която се опира на микс от пет различни плода.

frutsВсекидневната консумация на плодове е изключително важна за здравия организъм, припомнят от Световния фонд за изследване на онкологичните заболявания. В последните изследвания, поръчани от фонда, се прави плашещия извод, че само една пета от човечеството има достъп до подобно меню.

Една от главните причини за злокачествените заболявания е неправилното хранене, в частност – недостатъчната консумация на пресни плодове и зеленчуци. Едва една пета от човечеството си позволява това, а всички останали не могат най-вече поради бедност.

Плодовете са една от основните форми за предпазване от онкологични заболявания, отчитат от medikforum.ru. Медиците са категорични, че основа на менюто трябва да бъдат растителните храни – плодове, зеленчуци, зърна и бобови култури.

Много от плодовете е полезно да се консумират с кожицата, тъй като в нея е най-висока концентрацията на полифеноли – подмладяващите антиоксиданти, благодарение на които се забавя стареенето на клетките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *