Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болен от Паркинсон свири на китара, докато го оперират (ВИДЕО)

Брад Картър се превърна в герой

 

bradАктьорът Брад Картър от популярния сериал „Доктор Хаус“ се подложи на уникална операция. Той се превърна в герой на новините по цял свят, след като американски лекари му направиха сложна операция, докато той свири на любимия си музикален инструмент.

Преди около 7 години Картър разбира, че има начална форма на Паркинсон – болест на мозъка, която е нелечима. Тогава той приема много тежко диагнозата си и дори изпада в шок. След известно време все пак успява да се съвземе и започва да търси начини да се лекува.

„Преживях изключително трудно този момент. Когато ми съобщиха, че имам Паркинсон, изпаднах в истински шок“, споделя в едно от интервютата си звездата. „Въпреки това реших да събера цялата си воля и да продължа да вървя към целта си“, подчертава Картър.

Специалистите са категорични, че операцията ще му даде голям шанс да живее с коварното заболяване. Интересното е, че лекарите помолили Брад да свири на китара, докато го оперират, защото трябвало да следят реакциите му и да разберат точно къде да бъде поставен въпросният имплант.

„Това е исторически момент не само за нас… Все още не е открит начин за лечение на болестта на Паркинсон, но с помощта на този вид операции може да се облекчат симптомите й“, коментира един от лекарите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *