ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Салма Хайек: “Бременността ме обезобрази!”

46-годишната Салма Хайек стана майка през 2007 година: тя роди дъщеря на милиардера Франсоа Анри Пино, за когото се омъжи две години по-късно. Наскоро звездата за първи път разказа за бременността си, която според нея обезобразила тялото й.

salmaСалма Хайек всъщност има поразителна фигура, коментират от medikforum.ru. Самата тя обаче била шокирана от промените, които се случили с тялото й през бременността. Тя напълняла с 23 килограма и това обстоятелство я накарало да преосмисли отношението към собственото си тяло. Нещата, на които по-рано не обръщала внимание, се оказали твърде важни. Онези подробности, които преди я дразнели, впоследствие се оказали не така ужасни. Преживяното от Салма Хайек всъщност не е по-различно от онова, което минава през главата всяка бъдеща майка. Въпросът е тези усещания и размисли да се осмислят и изкажат с думи, достъпни до широката публика!

Звездата се отнася грижливо към онези неща, които са й подвластни днес. Така например тя следва точно любимата си “зелена” диета. Ако започне да трупа допълнително тегло – минава на фреш от спанак, зеле и целина.

Все пак главното, от което зависи дали една жена изглежда добре, е увереността в себе си, отбелязва Салма. Важно е да се грижиш за тялото си и то да изглежда добре, но заедно с това трябва да развиваш и увереността си – една черта, без която успехът е невъзможен!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *