Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Виктор Калев: Винаги намирам време за здравето си!

Всяка година актьорът прави пълни кръвни изследвания

 

viktor kalev zdraveВиктор Калев е един от най-обичаните български актьори. Наскоро той стана лице на информационната кампания „Открито за мъжете“, насърчаваща отговорното отношение на мъжете към собственото им здраве за ранно откриване рака на простатата.

„Много мои близки хора си отидоха от немарливост, от невнимание и затова, че не намериха време за здравето си“, споделя в интервю за в. „Доктор“ той и допълва: „Не трябва много за един профилактичен преглед в годината. Ние, мъжете, намираме време за преглед на автомобилите си. Грижим се те да бъдат диагностицирани, за да са сигурни на пътя. Нека прегледът на колата да ни напомня, че поне веднъж в годината трябва да отделим един предиобед и да си пуснем кръвни изследвания, ако трябва, да си запишем час при специалист, да отидем на преглед на простата и да живеем спокойно. Когато болестта е намерена в по-ранен етап, може да се излекува по-лесно. Трябва да си създадем навика да минаваме на профилактични прегледи. Да вземем пример от жените. Много мои приятелки редовно ходят на гинеколог и мамолог. Защо и ние, мъжете, да не започнем да се грижим за здравето си, за да продължим да бъдем здрави и щастливи“.

Виктор Калев казва, че няма от какво мъжете да се притесняват или страхуват. Според него всеки един от нас трябва да намери достатъчно време за себе си и да избягва да бъде немарлив към здравето си. От 3-4 години актьорът редовно си правел пълни кръвни изследвания.

„Ако има някакъв проблем, вземам мерки, за да продължа да се радвам на живота. Имам приятели лекари – специалисти в разни области – и от време на време минавам на преглед профилактично. Така не се притеснявам от нищо.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *