Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето защо не трябва да се носят обувки без чорапи!

Модата да се носят затворени обувки без чорапи, е увеличила продажбите на антигъбични препарати с 10%!

suit_without_socksДа се носят леки мъжки обувки на бос крак е мода, следвана най-вече от представителите на творческите среди. Доста млади хора са изкушени да подражават на идолите си, като тук преобладаващата група последователи са тийнейджъри и суетни мъже. Не липсват и дами, които безгрижно напъхват крак в затворените си обувки, обричайки ги на обилно изпотяване в горещите летни дни.

Известно е, че по ходилата се намират голям брой потни жлези, припомнят от medikforum.ru. Потта пък е идеалната среда за развитието на цели колонии гъбички, от които просто няма спасение! Последиците от следването на модата не се изразяват само в неприятния мирис, който разнасят обувките. По-сериозният проблем са упоритите микози (гъбички), чието лечение изисква време и пари. Британската интернет аптека Chemist Direct е потвърдила, че има повишено търсене на медикаменти, дезодоранти и пудра за крака, както и специални ароматни стелки.

Фармацевти и медици признават, че носенето на обувки на босо създава здравословни проблеми и спасението е в носенето на чорапи от подходящ материал. За предпочитане са памучните, които попиват потта и поддържат ходилото сухо. Спасение за дамите пък са фините найлонови чорапи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *