Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3те най-чести проблеми по време на бременността: РЕШЕНИЕ!

Стрии

  • Почти всяка бременна жена има стрии: тънки ивици по ко­жата, чийто цвят може да бъде от моравочервен до сребристо- бял. Появата им е свързана с разтягането на кожата при значи­телното нарастване на корема и гърдите. Процесът протича дълбоко под повърхностния кожен слой, така, че дори да израз­ходвате цяло състояние за козметични продукти, няма да по­стигнете много. Някои жени просто са предразположени към образуване на стрии. Все пак има нещо, което можете да напра­вите за себе си: поддържайте теглото си в нормални граници, за да сведете до минимум тези неприятни следи. Окуражително­то е, че с течение на времето те постепенно избледняват, а по­някога дори изчезват.

 

Разширени вени

  • Увеличеното количество кръв в организма ви е предпоставка за разширени вени. За да избегнете този проблем, носете елас­тични чорапогащници за бременни.
  • Ако имате разширени вени, добавете по 6 капки масло от ки­парис, лимон и бергамот към 1 чаша дестилат от виржински хамамелис. Охладете разтвора в хладилника за 1 час. Повдигне­те ходилата нависоко, потопете памучна кърпа в сместа и я на­ложете върху краката си за 15 минути. Компресът ще свие кръ­воносните съдове и ще намали отока.

 

Запек

  • Бременните жени често страдат от запек. За да се справите с това неприятно състояние, приемайте повече хранителни фибри. Ще си ги набавите чрез консумация на варива, пълно- зърнести продукти, смляно ленено семе, зеленолистни зеленчу­ци, броколи и пресни плодове.

 

 

С какво трябва да се харни бремената

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *