Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медитация при импотентност – част 4

Някои медикаменти имат странични ефекти, които затрудняват ерекцията.

impotence4Такива са калциевите антагонисти за високо кръвно налягане  (като нифедипин) и бета-блокерите (като метопролол). Ако приемате такива лекарства, помолете лекаря си да ви предпише други, които са без подобни странични ефекти.

Лекарствените препарати на базата на билката напръстник, като дигоксин, изписвани при сърдечносъдови заболявания, също могат да доведат до нарушена ерекция. Консултирайте се с лекар за промяна дозата или прекратяване приема на медикамента, но не го правете по собствена преценка, тъй като рязкото спиране без замяна може да има неблагоприятни последици.

Често проблемите с ерекцията са свързани с употреба на антидепресанти. Тъй като в този случай нежеланите странични ефекти са непредсказуеми, лекарят може да ви препоръча друго лекарство, за да провери дали това ще се отрази на състоянието ви.

Информирайте лекуващия си лекар, ако приемате циметидин – лекарство за стомашна язва, което също може да е предпоставка за проблеми с ерекцията.

Умората потиска еректилната способност. Старайте се да спите поне 6-8 часа на денонощие.

Намалете стреса. Тревожността и гневът в никакъв случай не допринасят за придобиване на психическа нагласа за секс. Нещо повече, чувството за безпокойство предизвиква отделяне на хормон, подобен на адреналина, който се отразява негативно на физиологичните процеси, свързани с ерекцията.

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се настроите за почивка, практикувайте техники за релаксация, като йога или медитация. Достатъчно е да отделяте по десетина минути на ден за дихателни упражнения – вдишвайте бавно и дълбоко и съсредоточете вниманието си върху този процес.

Ако таите проблема в себе си, нещата може да се задълбочат. Вместо да се измъчвате, поговорете с партньорката си. Така не само ще разберете мнението на любимата жена, но и ще получите помощта й за разрешаването на проблема. Заедно можете да преодолеете причините за състоянието – вероятно това са незначителни разногласия или притеснения, които ви пречат да водите нормален полов живот.

 

 

Най-големите врагове на секса

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *