Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Импотентност – диагностицирайте проблема!

Здравите мъже обикновено получават по няколко ерекции, докато спят.

Лекарите разполагат с апаратура, която тества това, но има и по-лесен начин да разберете сами. Преди да си легнете, вземете еднопластова хартиена кърпичка, изрежете една ивица от нея и я увийте около пениса си. Залепете края с тиксо. Ако на сутринта ивицата е скъсана, през нощта сте получили ерекция. Това е добра новина – явно не страдате от органично заболяване. Проблемът, който трябва да разрешите, е по-скоро психологически.

Ерекцията е резултат на сложна поредица от свързани събития. Мозъкът изпраща сигнали към гениталиите, кръвоносните съдове се разширяват и пенисът се уголемява. Междувременно вените, които отвеждат обратно кръвта, се блокират. При еректилна дисфункция или импотентност мъжът не може да получи или да задържи ерекцията. Най-често това се дължи на стеснени артерии, захарен диабет или неврологичен проблем. Други предпоставки са депресията, тревожността и алкохолизмът. В около 30% от случаите на импотентност причините са психологически. Някои медикаменти (например за високо кръвно налягане или депресия) също се отразяват на еректилната способност.

Ако вече сте се консултирали със специалист и сте изключили възможността за по-сериозно заболяване, може би се нуждаете от комбиниран подход за преодоляване на това състояние. Редовно отделяйте време за физически упражнения. Открийте психологическите предпоставки за проблема, в това число – монотонност или притеснения в спалнята. Някои добре познати билки и хранителни добавки също може да ви помогнат.

Вземайте гинко билоба. Билката стимулира кръвообращението в цялото тяло, включително и в пениса. Установено е, че е ефективна дори при мъже, на които предписаните инжекции не помагат.

Опитайте с женшен – той от векове се използва за преодоляване на мъжката полова слабост. Активните съставки в растението подобряват кръвоснабдяването на пениса, тонизират организма и понижават умората. Ако имате високо кръвно, билката се приема под лекарско наблюдение.

 

Кога говорим за безплодие и импотентност?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *