ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мързелът може да е сигнал за страшни заболявания

Понякога е хубаво да си дадете почивка

 

marzelНе съществува човек, който да не мързелува от време на време. Когато е с мярка, няма нищо лошо в това, но при някои хора лентяйството достига до болестно състояние.

Мързелът стои в основата на част от най-често срещаните съвременни заболявания. Понякога може да предизвика хипертония, диабет и дори сърдечно-съдови смущения.

Мързелът обикновено е показател за депресия, безсъние и хронична умора. Ако смятате, че при вашия случай става въпрос за някоя от изброените причини, най-добре си дайте кратка почивка на организма и помързелувайте. Добре е да знаете, че понякога лентяйството е предизвикано от преяждане или системно недохранване. Не прекалявайте с храната, особено с тежката такава.

Специалистите твърдят, че повечето хора се чувстват виновни за това, че са мързелували, вместо да изпълнят ангажиментите си. За да избегнете това усещане, изберете един от двата варианта – или приемете факта, че имате нужда от почивка, или се опитайте да се противопоставите с всички сили на мързела. Може да започнете да приемате повече витамини, да спите достатъчно през нощта и да се отдадете на любимите си занимания през деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *