ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стефка Костадинова разкри своята тайна за идеално здраве

Спортистката пие много вода

 

stefka kostadinovaОлимпийската шампионка Стефка Костадинова се радва на чудесно здраве и споделя, че редовно се грижи за тялото и душата си. Нейният световен рекорд в скока на височина 209 см е недостижим вече 26 години. Тя разкрива, че тайната й за здраве е позитивната енергия и голямото количество вода.

„Пия и витамини. Спортувам повече, особено през лятото. Всяка сутрин с моите кучета Арни и Чарли бягам на гребната база в Панчарево. Зимата ходя два-три пъти седмично на фитнес, на сауна, на парна баня, на масаж.

Убедила съм се, че за здравето е много важна самата среда, в която живееш, хората около теб да са позитивни. Колкото може повече позитивна енергия – това е тайната. Това също ти дава силен стимул, здраве, енергия и желание за много работа“, казва спортистката в интервю за в. „Доктор“.

Стефка Костадинова разказва, че редовно си прави очистване на тялото.

„Пия много вода, по 3-4 литра на ден. Водата е животът. Това е. Никакъв алкохол. Никаква мазна храна. Може да се яде по малко риба или пилешко, разбира се, и зеленчуци. Същевременно спортувам – плувам, бягам в гората или на гребната база, ходя на фитнес. Правя си също сауна, масажи. По този начин се подлагам на десетдневно прочистване и ми е напълно достатъчно. Резултатът е – сваляш килограми и чистиш всички отрови в организма. Едно такова прочистване ти дава месеци наред свежест, самочувствие, сили, желание за работа, желание за среща с хората. И пак казвам – много е важна позитивната енергия“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *