ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Потиш ли се много? Това може да е сигнал за заболяване – продължение

Ако нямате съмнения за здравословни проблеми, не бързайте да потискате изпотяването със специални дезодоранти антиперспиранти

potene

Те изобщо не позволяват на потта да се появи, защото затварят потните жлези. Така обаче и токсичните вещества не могат да излязат от организма. Дезодорант с парфюмерийно действие нанасяйте само върху чиста и суха кожа. В края на деня го отмивайте, тъй като съдържа химически вещества.

При обилно потене се въздържайте от кафе, силен чай и алкохолни напитки. Кофеинът ускорява ритъма на сърцето и провокира отделянето на пот. Алкохолът стимулира притока на кръв към кожата – дори да пиете коктейл с лед, пак ще се изпотите. Утолявайте жаждата със студена, но не ледена вода. В горещите дни носете дрехи от естествени материи (памук, лен), по възможност със свободна кройка и светъл цвят.

Банята за крака има добър ефект против изпотяване, при това премахва и неприятния мирис. Може да я приготвите от сушени или свежи билки. В 1 л гореща вода запарете под капак по 1 с.л. градински чай, мента и коприва. Прецедете и след като леко се охлади, накиснете краката за 10-15 минути, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *