ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кафе и лекарство – от четката за зъби!

Четка за зъби, снабдена със специален пластир, ще може да ни зарежда с кофеин, аспирин или друго лекарство. Мотивът на създателите й от Colgate е икономията на време.

4etkaКомпанията вече е патентовала хранителен пластир, който може да бъде наситен с различен “пълнеж” по желание, информират от medikforum.ru. Лепенката се поставя върху плоскостта, която напоследък се обработва в подходяща форма за хигиенизиране на езика. Тя може да бъде импрегнирана с доза кофеин, която да спести суетенето около първото утринно кафе.

Може да бъде наситена с продукт, потискащ апетита, или с медикамент, който контролира кръвното налягане. Няколко разтърквания върху езика ще освобождават необходимата доза в устата на потребителя.
Планира се действието на пластира да е достатъчно за тримесечна “консумация”. От Colgate планират да изработват пластирите в различна форма, загатваща за вкуса на импрегниращото вещество – например ябълка.

Вероятно новият продукт ще намери място на пазара, тъй като е оригинален и интересен. Освен това може да се окаже практичен при определени обстоятелства. Но дали любителите на кафето ще се съгласят да заменят сладката първа глътка с някакво си разтъркване на езика с опакото на четката?! Това е спорно! И все пак на бързащия човек и това ще му свърши работа . За бързо събуждане става; а за насладата от тонизиращата напитка – истинско кафе в чаша малко по-късно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *