Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гуинет Полтроу: Храната е най-важното лекарство!

Гуинет Полтроу набляга на здравословното хранене

 

guinet poltrou42-годишната актриса Гуинет Полтроу, която наскоро беше обявена за най-красивата жена в света, е категорична, че храната е най-важното лекарство. Тя твърди, че се чувства прекрасно, когато набляга на здравословния режим.

„Имам доста неприятно преживяване със здравето. От много тичания, пътувания и постоянна заетост започна да ми става лошо. Помислих, че получавам удар и страшно много се уплаших“, казва Полтроу.

Актрисата е посетила лекаря си, направила си е редица изследвания. Той я посъветвал да яде здравословно. „Направих го и видях, че наистина има ефект. Ако храната не е съобразна и здравословна, не можем да очакваме, че ще сме здрави“, категорична е тя.

Гуинет е на мнение, че ако човек е здрав отвътре, това му личи отвън. „Аз нямам никакви корекции по себе си, никога не съм си слагала ботокс или други неща, които да заличат годините ми“, са нейните думи. Тя смята, че благодарение на здравословната храна няма проблеми нито със здравето, нито с годините, нито пък с килограмите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *